Soms zit je hoofd vol en kun je niet meer horen wat je hart je wil vertellen.

 

Ik help je om naar binnen te luisteren

Rimpels in het water

Ervaar je steeds die frustratie, steeds hetzelfde probleem, in je werk of in je privé leven? Het gebeurt iedere keer weer, je herkent het en wilt niets liever dan dat dit anders zou zijn. Maar waarom lukt het dan niet en blijf je in hetzelfde cirkeltje ronddraaien? Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd en misschien denk je wel dat het nooit zal veranderen. Of ervaar je steeds weer dat er ‘iets’ niet lekker zit, maar kun je er de vinger niet opleggen. 

Steeds hetzelfde overdenken beperkt je visie, zo werkt ons brein nu eenmaal. Terwijl je juist geholpen zou zijn bij het verruimen van je blik om zaken ook vanuit een ander oogpunt te aanschouwen. Overdenken claimt je brein, en in plaats van dat het je iets oplevert, kom je erin vast te zitten. Dat vreet kostbare energie, brandstof die je veel beter kunt besteden.

Ervaar je dat er iets wringt, wil je graag veranderen of zou je graag meer rust willen? En kun je hier wel een andere kijk op gebruiken?
Meld je dan NU aan voor een gratis ‘HET ROER OM-sessie’ met mij om je blik te verruimen.

 

 

Gun jezelf rust in je hoofd

 

Ik help je om je hoofd en hart te luchten, dat geeft ruimte en verlaagt stress. Door het stellen van gerichte vragen ga jij zelf voelen hoe je het één en ander in een breder perspectief kunt zien. We gaan samen na waar bij jou de mogelijke spanning zit en welke stappen jij kunt nemen om deze te verlagen, of welke eerste vervolgstap jij kunt zetten om zaken anders te gaan doen.

2 keer per maand geef ik met liefde deze ‘HET ROER OM-sessie’ van 40 minuten twv € 55 kado. Kun jij het goed gebruiken? Meld je dan nú aan en ik neem spoedig contact met je op!

15 + 3 =

Vrouw springt met armen wijd

Ik gun het je 

 Stel je eens voor hoe het zou voelen als je meer regie over je leven zou ervaren.  Dat je zou doen waar jij echt gelukkig van wordt, en dat je daarmee de mensen om je heen jou ook positieve energie geeft. Wat zou je dan terug krijgen?

Het leven is niet maakbaar, en toch heb jij wel degelijk invloed op hoe je omgaat met de ups en downs. Vergroot je zelfacceptatie, zelfregie en zelfoplossend vermogen, dan vergroot jij je veerkracht om om te gaan met tegenslag. 

Gun jij het jezelf ook?

 

Even Contact?

 

Ik begrijp dat je niet met de eerste de beste coach in zee gaat, zou ik ook niet doen! Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek. 

Ben je benieuwd wat coaching of mindfulness voor jou kan betekenen? Misschien is een ‘HET ROER OM’-sessie of een workshop mindfulness iets voor je. 

Je kunt hier ook een bericht achterlaten, dan  neem ik contact met je op!

 

9 + 10 =

 Privacy Verklaring    |   KvK 90866150 |   Aangesloten bij NOBCO   |    Photography by Spanjer

© Copyright 2023 Noordsekracht