Je bent er in al je verschillende rollen voor iedereen: partner van, ouder van, collega van, vriend(-in) van. Je geeft veel om ze en zorgt goed voor ze…en als er nog energie over is doe je misschien nog iets voor jezelf. Maar door jezelf steeds op de laatste plaats te zetten, jezelf steeds aan de kant te schuiven, raak je van jezelf verwijderd…

Hoe voelt het zonder de zorg voor alles en iedereen om gewoon jezelf te zijn, en je uit te spreken, in actie komen? Voel je dat het tijd is om NU voor jezelf te kiezen en kun je daar wel wat kracht bij gebruiken? Ik help je heel graag om NU door te pakken en stappen te zetten voor jezelf. Omdat je het waard bent!

Gratis e-book ‘van twijfel naar doen’

Met meer zelfvertrouwen voluit leven!

Gewoon dóen, het klinkt zo gemakkelijk. Maar waarom is het dan vaak zo ingewikkeld? Natuurlijk wil je je niet laten tegenhouden door dat stemmetje in je hoofd wat telkens vraagt of je dit wel zou moeten doen, en jou steeds aan het twijfelen maakt.  En toch is dat wat er steeds gebeurt….

Veel mensen houden zich onnodig klein en durven niet voluit te kiezen. Ook in mijn coachpraktijk kom ik dit vaak tegen. Gelukkig is het voor iedereen mogelijk om hierin te ontwikkelen: zelfvertrouwen draagt iedereen al in zich (al voelt dat misschien nog niet zo) én je kunt het zelf laten groeien. Daarom deel ik graag mijn inzichten met je, zodat jij met meer zelfvertrouwen voluit gaat leven.

Dit ga je ontdekken:

  • de paradox van zelfvertrouwen
  • wat je feitelijk tegenhoudt wanneer je twijfelt
  • waarom jouw zelfvertrouwen echt niet afhangt van goedkeuring van een ander
  • hoe jij direct stappen kunt zetten en meer zelfvertrouwen ontwikkelt
Gebruik mijn inzichten alsjeblieft en zet die eerste stap voor jezelf

Het is volledig gratis en vrijblijvend en je ontvangt het e-book direct in je mailbox!

 Privacy Verklaring    |   KvK 90866150 |   Aangesloten bij NOBCO   |    Photography by Spanjer

© Copyright 2023 Noordsekracht