Voor de buitenwereld is je leven prima op de rit 

Waarom voelt het voor jou dan niet zo?

Inzichtkaarten op tafel

Wat zou jij anders wensen

Je leven ontvouwt zich en loopt zoals het loopt, en nu ben je hier. Met een verantwoordelijke baan waarin veel van je gevraagd wordt en jij je verantwoordelijkheid neemt. Je gezin waarvoor je altijd klaar staat en vrienden voor wie jij er altijd bent. Voor de buitenwereld lijkt het zo perfect.

Wat voor een ander goed voelt, hoeft dat niet voor jou te zijn.

Als je heel lang doet wat je denkt te moeten doen, zoals van je verwacht wordt of zoals je opgevoed bent, maar dit niet jouw eigen overtuigingen zijn, raak je jezelf kwijt. 

Als je je ogen sluit en er geschiedt een wonder, wat zou er dan voor jou anders zijn als jij je ogen opent?

Waarschijnlijk zou je wel iets anders wensen, maar zet je dit gevoel direct aan de kant omdat je wel honderd bezwaren kunt opnoemen waarom het niet kan.

Iets hebben wat je niet wilt, of iets niet hebben wat je wenst. 

Dit veroorzaakt je weerstand, onbewust levert dit je dit stress op, het vreet energie. Misschien merk je dat al, je irriteert je steeds vaker, voelt je gespannen of vermoeid. Ook kost het steeds meer moeite om je te concentreren, en merk je dat je emoties steeds sneller komen en heftiger worden.

Je wilt niets liever dan dit veranderen, uit deze vicieuze cirkel stappen. Maar waar begin je, hoe krijg je weer grip? Je hoeft het niet alleen te doen, als coach sta ik naast je en help je vooruit.

Lachende vrouw met open armen

Ik gun het je 

Stel je eens voor hoe het zou voelen als je meer regie over je leven zou ervaren.  Dat je zou doen waar jij echt gelukkig van wordt, en dat je daarmee de mensen om je heen jou ook positieve energie geeft. Wat zou je dan terug krijgen?

Het leven is niet maakbaar, en toch heb jij wel degelijk invloed op hoe je omgaat met de ups en downs. Vergroot je zelfacceptatie, zelfregie en zelfoplossend vermogen, dan vergroot jij je veerkracht om om te gaan met tegenslag. 

Gun jij het jezelf ook?

 

Wat levert het je op

Je coachvraag heeft te maken met iets wat je graag zou willen, of met iets wat je juist niet meer of anders wilt. Dit thema staat centraal, wat wil jij hierin bereiken? Jij bepaalt hierin je eigen koers en bestemming, ik help je op jouw weg hiernaartoe. Samen gaan we aan de slag om belemmeringen uit de weg te ruimen en gebruiken we jouw kwaliteiten en talenten op positieve wijze om verandering te realiseren. Door coaching groei je, kun je jezelf volledig accepteren, voel je het roer in eigen handen en maak je bewust je eigen krachtige keuzes. Door te reflecteren en doen zul je groeien en kun je ook in de toekomst oplossingen vinden voor de moeilijkheden die bij het leven horen. Een leerzaam proces waarmee jij je doelen kunt bereiken!

Inzicht in je huidige situatie: waar wringt de schoen? Coaching gaat over het nu en werkt toekomst- en oplossingsgericht, toch is het belangrijk om te begrijpen waar ervaringen en overtuigingen hun oorsprong hebben.

Verandering is een proces van veel doen, iets nieuws leren vraagt veel oefening. Door concreet aan de slag te gaan met je opgedane inzichten en nieuwe manieren zul je nieuwe, positieve ervaringen opdoen.

Je zet je talenten effectief in en kunt beter omgaan met belemmeringen. Je hebt een positief zelfbeeld en leert van eigen ervaringen. Je bent in balans en van daaruit kun je het geleerde ook in andere situaties gebruiken.

Hoe werkt het?

Ieder traject is maatwerk, afgestemd op jouw persoonlijke coachvraag en situatie. Dit verkennen we samen tijdens het intakegesprek. Op basis hiervan bepaal ik welke aanpak passend is om tot de door jou gewenste resultaten te komen. We plannen de afspraken naar behoefte, dit kan in het begin vaker zijn en naarmate het traject vordert met grotere tussenpozen. Met opgedane inzichten ga je in je dagelijkse praktijk aan de slag. Zo oefen je bewust, leer je door ervaringen en maak je je nieuw gedrag eigen. Loop je tussen de afspraken ergens tegenaan, dan kun je dit ook zeker tussentijds aan me voorleggen. 

Handen schudden over tafel
Coachgesprek op bankje in de natuur
Vrouw lachend achter laptop

Coachvraag verkennen

Aan de start van een traject plannen we de intake om jouw coachvraag helder te krijgen. Op basis hiervan stel ik de aanpak voor en de verwachte duur van het traject, dit is maatwerk passend bij jouw vraag en context. 

coachgesprekken

Het coachtraject bestaat uit een serie 1-op-1 gesprekken, afwisselend online, op locatie én in de buitenlucht. Deze wijze van natuurcoaching kent vele voordelen, door beweging is het brein vrijer en kun je meer out of the box denken.

voortgang

Coaching is vrijwillig, maar vraagt wel om inspanning. Tussen afspraken ga je aan de slag met opgedane inzichten, oefenen en verdiepen. We maken hierover afspraken, zodat jij het resultaat kunt behalen wat je voor ogen hebt.

Wat klanten zeggen

Het was voor mij niet altijd even eenvoudig om de zaken waarmee ik worstelde op tafel te leggen. Mandy straalt rust en vertrouwen uit, ze maakt echt een persoonlijke klik. Daarmee kon ik mij verrassend snel openstellen, het voelde heel prettig. Ze luisterde goed en stelde de juiste vragen om snel bij de kern te komen. Op de juiste momenten was er ook humor, wat erg fijn is, want de onderwerpen zijn soms al zwaar genoeg. Je merkt dat Mandy veel levenservaring heeft, zowel zakelijk als privé en ze schroomt niet dit ook met voorbeelden in te zetten tijdens haar coachingsgesprekken. Kortom, de gesprekken met Mandy hebben mij echt verder gebracht en ik kan haar iedereen aanraden!

Tjedde: “Mandy weet de vragen zó te stellen dat we snel tot de kern kwamen”

“Ik had al eens over Mindfulness gelezen, ik was nieuwsgierig om er middels deze training nader kennis mee te maken. Ik vond het een waardevolle training in een fijne groep, wat zeer vertrouwd voelde. Ik kwam erachter dat ik al best mindful in het leven sta, en geniet nu nog bewuster in het hier en nu van de mooie dingen in het leven (hoe klein dan ook). Mandy heeft veel kennis van en ervaring met mindfulness en begeleidt de training op een rustige, professionele manier.”

Marian | 43

“Vooraf had ik de verwachting dat mindfulness me rust voor hoofd en lijf zou kunnen bieden. Ik ben me nu bewuster en probeer met aandacht te kijken, de tijd te nemen om stil te staan. Mandy geeft de training professioneel en met rust en straalt dat ook uit.”

Meranda | Fotograaf

“Ik hoopte dat mindfulness me meer rust in mijn hoofd zou bieden, dat heb ik ook gevonden! Ik ervaar nu meer rust, ik neem meer tijd voor mezelf en accepteer de dingen meer. Ik voel minder weerstand en accepteer mezelf en mijn gevoelens. De aanpak van Mandy vond ik heel fijn, heel helder, ze geeft goede uitleg met voorbeelden en veel oefeningen en komt rustig, vertrouwd en zelfverzekerd over.”

Sibel | Projectondersteuner

“Mijn verwachting vooraf van Mindfulness was dat het me kon helpen om niet snel in een emotie te schieten maar wat rustiger situaties over me heen laten komen. Mandy begeleidt de training heel rustig en duidelijk, professioneel maar ook persoonlijk. Tijdens de cursus zorgt ze voor een veilige omgeving met haar open houding. Er is een mooie balans tussen uitleg, interactie en oefening met veel variatie. Ik heb nu kennisgemaakt met de basis van mindfulness en realiseer me dat de handvaten zijn gegeven maar het echte werk uit mezelf moet komen.”

Sandra | 51 | Boekhouder

Jouw investering in je toekomst

 Ik help je graag om jouw gewenste resultaat te bereiken, zodat je beter in je vel zit, effectiever om kunt gaan met situaties en je leven leidt zoals jij dat wilt. Ieder coachtraject bestaat uit een serie gesprekken, het aantal en de duur stel ik vast naar aanleiding van onze intake.

Het tarief is € 90 per uur bij betaling door de werkgever* (vrijgesteld van BTW).

Is betaling via de werkgever voor jou niet mogelijk, maar wil je wel graag aan de slag met coaching? Dan kom ik je hierin tegemoet met een particulier uurtarief  van € 80. 

* Werkgevers hechten groot belang aan de gezondheid en ontwikkeling van hun werknemers. Vaak reserveren werkgevers speciaal budget voor ontwikkeling en vitaliteit. Je kunt hiernaar informeren bij je leidinggevende of HR adviseur.

Speciale decemberaanbieding 2 + 1

Vraag je voor 31 december een coachtraject bij me aan, dan krijg je de 3e sessie van mij kado. Gebruik hiervoor de promotiecode DCMBR213. De gesprekken kunnen tot eind maart ingepland worden. Of start al in december en zet nog voor het einde van dit jaar mooie stappen met je coachvraag of persoonlijke ontwikkeling.

Even Contact?

 

Ik begrijp dat je niet met de eerste de beste coach in zee gaat, zou ik ook niet doen! Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek. 

Ben je benieuwd wat coaching of mindfulness voor jou kan betekenen? Misschien is een ‘HET ROER OM’-sessie of een workshop mindfulness iets voor je. 

Je kunt hier ook een bericht achterlaten, dan  neem ik contact met je op!

 

12 + 9 =

 Privacy Verklaring    |   KvK 90866150 |   Aangesloten bij NOBCO   |    Photography by Spanjer

© Copyright 2023 Noordsekracht