wie ben ik?

Ik ben Mandy Garcia, coach en mindfulness trainer voor wie vastloopt, uit balans dreigt te raken of stress ervaart en voelt dat het tijd is om hier iets aan te doen.  Ik weet als geen ander hoe het is om als professional uit balans te raken, vast te lopen. Ik raakte, midden dertig, overspannen en vijf jaar later maakte ik een levensbedreigende ziekte mee. Terugkijkend zie ik dat ik in beide gevallen de signalen van mijn lichaam niet bewust had opgemerkt, of ik had er wel een andere, logische verklaring voor.

Coaching en mindfulness hielpen me om me weer in contact te komen met mijn binnenwereld, gevoel en intuitie. Ik werd me bewust van mijn patronen en belemmerende overtuigingen. Emoties als angst en boosheid leerde ik onder ogen zien,  waardoor de scherpte er vanaf viel. Daarvoor in de plaats kwam rust en het vertrouwen, dat ik ermee kon dealen, wat er ook zou gebeuren. En mijn doorgaans drukke hoofd werd rustiger, ik voel weer regie en geniet veel bewuster van kleine dingen in het leven.

In deze periode heb ik ook ervaren dat re-integreren op je werkplek na een heftige gebeurtenis niet vanzelfsprekend is. Voor mij voelde het als het aantrekken van een jas die ik ontgroeid was, het zat gewoon niet meer zoals voorheen.

Vrouw leunt ontspannen tegen boom

 

Op zoek naar meer verdieping en verbinding en zingeving heb ik me in de afgelopen jaren, in aanvulling op mijn jarenlange ervaring als arbeidsbemiddelaar en talentmanager, verder ontwikkeld in professioneel coachen met methodieken zoals RET, Voice Dialoque, NLP en Mindfulness Based Stress Reductie & Cognitieve Therapie.

Wie begeleiding vraagt verdient in mijn ogen altijd professionaliteit. Dit vraagt de nodige inspanning, bijscholing, reflectie en continu ontwikkelen van de professional met wie je in zee gaat. Om deze reden ben ik aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, zodat jij zeker kunt zijn van mijn kennis, kunde en professioneel handelen. Mijn NOCO-profiel vindt je hier

Als NOBCO coach en mindfulness trainer ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen zoals jij en ik in het hervinden van balans en veerkracht. Ik help je graag om bewuster in het leven te staan, je eigen krachtige keuzes te maken en meer geluk te ervaren.

Mijn coaching voor jou

In coaching zoeken we uit waar voor jou de schoen wringt, je krijgt inzicht in je (on-)bewuste patronen en werkelijke verlangens. Hiermee krijg jij de sleutel in handen om je eigen krachtige keuzes te maken. Ik geloof dat leven en werken vanuit kwaliteiten en talenten gelukkig maakt en daar gaan we juist daarnaar op zoek en mee aan de slag. Zo bewandel jij je eigen pad vol zelfvertrouwen. 

In mindfulness training leer je bewust en aandachtig in het hier en nu te zijn. Vaak laten we ons leiden door het verleden en de toekomst en gaan onze gedachten hot naar her. Verwachtingen en overtuigingen zorgen onbewust voor stress. Ik leer je objectief te kijken, te voelen wat er in jou leeft. Je zult merken dat je rust vindt en met meer focus relaxter in het leven staat. 

Verwacht daarbij niet dat ík je ga vertellen wat je zou moeten doen, alle antwoorden zitten al in jezelf. Zie mij als gids bij jouw ontdekkingsreis, oprecht nieuwsgierig en betrokken. Onderweg kun je van alles tegenkomen, want ja: zo is ook het leven. Mijn motto is: je kunt beter leren surfen op de golven van het leven dan ertegenin blijven zwemmen. En wellicht kom je daarbij zelf ook tot nieuwe inzichten of kom je kanten van jezelf tegen die je ergens uit het oog verloren bent. 

Door stil te staan

creëer je de ruimte voor wijzere keuzes

Mijn aanpak

Coach aan keukentafel kijkt verwelkomend

HET ROER OM-sessie

Heb jij ook veel aan je hoofd, sta je op een keerpunt of zou je graag meer rust willen? En ben je nieuwsgierig wat hieraan kan bijdragen? Of wil je graag je hart luchten en een luisterend oor,  door vragen zelf tot inzicht en actie te komen?

2 keer per maand geef ik met liefde deze ‘HET ROER OM-sessie’ van 30 minuten twv € 60 weg.

Coachgesprek op bankje in de natuur

Coaching op maat

Coaching is maatwerk en stem ik af op jouw specifieke coachvraag. Ik vraag, spiegel en confronteer je waar passend om je tot diepere lagen te laten komen. 

Door coaching groei je, neemt je zelfacceptatie, zelfsturing, zelflerend en zelfoplossend vermogen zienderogen toe, waarmee jij je doelen kunt bereiken!

Vrouw in meditatiehouding

NU geen stress meer

Wil jij leven vanuit veerkracht, energie, plezier en rust?

Tijdens deze mindfulness training leer je o.a. je bewustzijn vergroten, stress verlagen, je beter concentreren, meer focus hebben en minder piekeren. Maar ook hoe je kunt omgaan met moeilijke situaties. Want in balans komen is één ding, in balans blijven is de echte winst!

 Privacy Verklaring    |   KvK 90866150 |   Aangesloten bij NOBCO   |    Photography by Spanjer

© Copyright 2023 Noordsekracht