Workshop mindfulness

Mindfulness is een wetenschappelijk bewezen manier van aandachtig en zonder oordeel in het hier en nu zijn. Het helpt om stress in je leven duurzaam te verlagen en piekeren te verminderen. Zo haalt het je focus meer uit het hoofd naar het lichaam, en vaar je minder automatisch mee in de stroom van je gedachten. 

Misschien heb je al eens van mindfulness gehoord en ben je nieuwsgierig wat het nu eigenlijk inhoudt. Zou je willen weten of het iets voor je is, en het graag eerst zelf willen ervaren? Natuurlijk kan dat! Doe gerust eens mee met de workshop mindfulness.

Tijdens deze workshop maak je kennis met de basistechnieken van mindfulness, doen we enkele oefeningen en krijg je tips hoe je deze ook in je dagelijks leven kunt toepassen. Het is een kennismaking en tevens voorproefje van de 8-weekse mindfulness (MBSR) training ‘NU GEEN STRESS MEER’ die je de handvaten biedt om mindfulness in je leven te integreren voor duurzaam meer ontspanning.

De workshop staat op dit moment niet gepland. Je kunt je hieronder al wel (voor-)aanmelden, dan ontvang je van mij de opties. 

Locatie: Moesstraat, Groningen (nabij Noorderplantsoen)

Jouw investering in jezelf door deel te nemen aan deze workshop bedraagt € 15 

Aanmelden: graag hiervoor onderstaand contactformulier invullen.

4 + 7 =

Voor wie is deze workshop mindfulness geschikt?

Deze workshop is voor jou als je wilt weten wat mindfulness inhoudt en wilt hier eens vrijblijvend aan proeven. Of je overweegt wellicht een cursus mindfulness ‘Nu geen stress meer’ en je wilt het eerst uitproberen. 

Hoe ziet een workshop mindfulness eruit?

Je neemt deel aan de workshop samen met andere geïnteresseerden. Tijdens de workshop ga je:

1. Kennismaken met mindfulness technieken

2. Oefenen met deze technieken middels oefeningen die je ook thuis kunt doen

3. Tips ontvangen hoe je mindfulness in je leven kunt toepassen

Waar en wanneer is de workshop mindfulness?

De workshop staat op dit moment nog niet ingepland, wanneer je je aanmeldt neem ik contact met je op voor de mogelijkheden. De workshop vindt plaats op dezelfde locatie waar ook de cursus ‘Nu geen stress meer’ gegeven wordt, aan de Moesstraat 47 te Groningen, nabij het Noorderplantsoen.

Moet ik me ook voorbereiden of iets meenemen?

Nee, je hoeft niets voor te bereiden en niets mee te nemen. Je hoeft ook geen speciale kleding of schoeisel aan te trekken. Wel is het fijn dat jij je comfortabel voelt, iets warms aan- of uit kunt trekken en gemakkelijk kunt zitten. In de zaal zijn schoenen niet toegestaan, er zijn sloffen beschikbaar. 

Hoe meld ik me aan?

Je meldt je eenvoudig aan door bovenstaand contactformulier in te vullen. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving per e-mail.

Vrouw springt met armen wijd

Ik gun het je 

 Stel je eens voor hoe het zou voelen als je meer regie over je leven zou ervaren.  Dat je zou doen waar jij echt gelukkig van wordt, en dat je daarmee de mensen om je heen jou ook positieve energie geeft. Wat zou je dan terug krijgen?

Het leven is niet maakbaar, en toch heb jij wel degelijk invloed op hoe je omgaat met de ups en downs. Vergroot je zelfacceptatie, zelfregie en zelfoplossend vermogen, dan vergroot jij je veerkracht om om te gaan met tegenslag. 

Gun jij het jezelf ook?

 

Even Contact?

 

Ik begrijp dat je niet met de eerste de beste coach in zee gaat, zou ik ook niet doen! Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek. 

Ben je benieuwd wat coaching of mindfulness voor jou kan betekenen? Misschien is een ‘HET ROER OM’-sessie of een workshop mindfulness iets voor je. 

Je kunt hier ook een bericht achterlaten, dan  neem ik contact met je op!

 

5 + 13 =

 Privacy Verklaring    |   KvK 90866150 |   Aangesloten bij NOBCO   |    Photography by Spanjer

© Copyright 2023 Noordsekracht